A webhely használati feltételei

1. Feltételek

A www.performancefestival.hu oldalról elérhető Weboldal elérésével Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Weboldal használati feltételeit, és elfogadja, hogy Ön felelős a vonatkozó helyi törvényekkel kötött megállapodásért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. A Weboldalon található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

A performancefestival.hu weboldalán található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése engedélyezett, csak személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

3. Jogi nyilatkozat

A performancefestival.hu weboldalán található összes anyag „ahogy van”. A performancefestival.hu nem vállal garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden egyéb szavatosságot érvénytelenít. Továbbá a performancefestival.hu nem vállal felelősséget a Weboldalán található anyagok felhasználásának pontosságával vagy megbízhatóságával kapcsolatban, vagy egyéb módon az ilyen anyagokkal vagy a jelen Weboldalra hivatkozott oldalakkal kapcsolatban.

4. Korlátozások

A performancefestival.hu vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely a performancefestival.hu weboldalán található anyagok felhasználásából vagy felhasználásának képtelenségéből adódik, még akkor sem, ha a performancefestival.hu vagy a jelen Weboldal meghatalmazott képviselője értesítést kapott. szóban vagy írásban, az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett garanciák korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Revíziók és hibák

A performancefestival.hu weboldalán megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. A performancefestival.hu nem ígéri, hogy a weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. A performancefestival.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a Weboldalán található anyagokat. A performancefestival.hu nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

A performancefestival.hu nem vizsgálta át a Weboldalára hivatkozott összes oldalt, és nem vállal felelősséget az ilyen linkelt oldalak tartalmáért. Bármilyen link jelenléte nem jelenti az oldal performancefestival.hu általi jóváhagyását. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

A performancefestival.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a Weboldalára vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Irányadó jog

A performancefestival.hu Webhellyel kapcsolatos bármely igényre a hu törvényei az irányadóak, tekintet nélkül a kollíziós rendelkezésekre.